Nyhedsbrev oktober 2019

Ny formand i VFH.

 

Søren Pedersen har ønsket at træde tilbage som formand.

Bestyrelsen afholdt derfor bestyrelsesmøde den 24. oktober, hvor vi konstituerede os med den hidtidige næstformand Hans Bjævertoft som ny formand.

Søren fortsætter som almindeligt bestyrelsesmedlem. Den øvrige bestyrelse fortsætter uændret.

 

Åbent hus arrangement og lørdagsåbent mm.

 

Vi har jo holdt åbent om lørdagene i sommer fra kl. 14-17, hvilket har været en stor succes med godt besøg og det kulminerede med vores Åbent Hus lørdag den 24/8.

Arrangementet var begunstiget af godt vejr med høj sol og var en stor succes med rigtig mange gæster og god omsætning.

Vi havde besøg af Flyvevåbnets udstilling F-16 og køen for at komme op i den var lang, ligesom også Draken tiltrak sig stor opmærksomhed.

 

Succesen med lørdagsåbent fik os til at forlænge disse i september og oktober frem til efterårsferien, hvor vi holdt åbent hver dag ligeledes fra kl. 14-17 frem til og med i lørdags den 19/10.

I efterårsferien og ugerne inden var vi også så heldige at have besøg af F-16 flyet. Det rygtedes ude i byen og der har generelt været fint med besøgende især fredag og lørdag.

 

Vi overvejer derfor, om vi skal holde åbent her i vinterperioden en lørdag i hver måned frem til det igen bliver forår og varmere.

Udfordringen er lidt, at der ikke er opvarmet i hangaren og er vejret for dårligt eller koldt, vil det ikke være så hyggeligt at besøge os.

 

Man kan dog altid kontakte Hans eller andre fra bestyrelsen for et besøg eller en rundvisning. Se kontaktinfo under bestyrelsen på hjemmesiden.

 

Udover besøg om lørdagene har vi haft en del grupper på besøg og afholdt forskellige arrangementer, hvor bl.a. InterForce afholdt et seminar i slutningen af september.

 

Der har således været en fin aktivitet i hangaren og vi håber, at vi kan udbygge det til næste år.

 

Hjemmeside

 

Vi har fået et nyt layout på hjemmesiden og vi vil her løbende lægge forskellige nyheder op herunder for eksempel når vi holder åbent i hangaren, så det er en god idé at holde øje med den.

Hjemmesiden kan findes her historiskhangar.dk.

 

På bestyrelsens vegne

 

Hans Bjævertoft

Formand