Visionen for Værløse Flyhistorisk Hangar (VFH) er at skabe et ”østdansk” historisk vindue til det Danske Flyvevåben – RDAF – med Historien og Formidlingen!

Dette er en langsigtet proces, hvor vi forsøger at indpasse/opbygge et miljø, omkring de enheder og genstande, der dels udlånes fra FLYHIS – og dels kommer til VFH fra interesserede besøgende/medlemmer.

Dette flow af materiale gør, at hangaren er i konstant forandring og dermed et levende sted, som giver vores besøgende en oplevelse, der er værd at besøge flere gange.

Ud over vores vision for det fly historiske materiale vi bearbejder og udstiller for vores ”museums” gæster, har vi også en vision om, at hangaren skal være ramme om det sociale samvær for ”den gamle pensionistforening for Værløse” og alle nye medlemmer af VFH.

Hangar 2 skal være et sted, hvor man mødes til socialt samvær og hygge med ligesindede.

For at kunne føre denne vision ud i livet er der udarbejdet en handlingsplan – som løbende opdateres – for de enkelte områder i hangaren således, at medlemmerne kan få et overblik over de planer og opgaver, der til stadighed ligger i at have et dynamisk ”museum”/hangar.