Historien om ”Værløse Tårn” forhistorien, flyvekontrol i Danmark og Europa, hvordan det hele startede, og historien om Mogens Houman. 

Kom til dette foredrag, og hør Mogens Houman fortælle om alt. Han er en dygtig formidler, der med en fortid som sanger, skuespiller og musiker, er i stand til at viderebringe et budskab. Dette suppleret med en baggrund i en bank, som civil pilot, militær flyveleder, linjeofficer indenfor flyvekontrol, og en international baggrund, der rækker langt og bredt, samt tjeneste som lærer og skoleleder. Desuden uddannelse i psykologi, pædagogik, økonomiforvaltning, statsvidenskab og virksomhedsledelse.

Han tager os alle med hele vejen rundt, og har før vist, at han kan fange tilhørerne, så de bliver engagerede.

Han kaster sig over alle nye udfordringer efter mottoet: Man kan, det man vil.

Mogens har fået hæderstegnet i Flyvevåbnet, er optaget i den ”BLÅ BOG I USA”, hædret af den Ungarske regering, samt slået til Ridder af Dannebrosordenen af Hendes Majestæt Dronning Margrethe d. 2. af Danmark.

Da han ydermere er 5 led efter Lensgreve af Frijsenborg Mogens Christian Krag-Juel-Vind Frijs (1849 – 1923), som han er opkaldt efter, er han sandelig et spændende bekendtskab, der ikke lider af fine fornemmelser.

Sted:                  Hangar 2

Tidspunkt:      Mandag den 20. september 2021, kl. 19.30

Priser:

  • kr. 30,- for medlemmer
  • kr. 50,- for ikke medlemmer
  • Ikke medlemmer, der melder sig på aftenen og betaler kontingentet – gratis

Tilmelding:    Senest 13/9 2021 på mail til: flyvaerloese@gmail.com

OBS: Begrænset deltagerantal på 40. I tilfælde af overtegning vil vi arrangere en ekstra aften.

Efter foredraget byder foreningen på en kop kaffe samt småkager, hvor der også vil være lejlighed til lidt socialt samvær under hensyntagen til Corona retningslinjer.

Drikkevarer kan købes.

Vi glæder os til at se dig.

Værløse Flyhistoriske Hangar

Bestyrelsen